ΚΡΑΤΗΣΗ

"Τέσσερις Εποχές Ύδρα"Πολυτελείς Σουίτες & Εστιατόριο

Το FOUR SEASONS HYDRA, δημιουργήθηκε με ιδιαίτερη φροντίδα ώστε να μπορεί να παρέχει όλες τις ανέσεις και να καλύπτει τις απαιτήσεις όσων επιθυμούν να ζήσουν αξέχαστες στιγμές στο νησί της Ύδρας.

Ένα παλιό πέτρινο αρχοντικό, λυτό και απέριττο, χτισμένο κατά μήκος της ακτής Πλάκες Βλυχού της Ύδρας, κρατάει φυλαγμένα για σας εικόνες και χρώματα της θάλασσας. Πλήρως ανακαινισμένο το 2008 το FOUR SEASONS HYDRA αποτελείται από υπερπολυτελείς σουίτες, η κάθε μια εμπνευσμένη από την μαγεία των χρωμάτων των τεσσάρων εποχών.

 

Boutique Hotel

Σουίτες

Άνοιξη

Εμβαδόν: 34 τμ, Χωρητικότητα: 4 άτομα, Θέα: Θάλασσα

Άνοιξη

Καλοκαίρι

Εμβαδόν: 43 τμ, Χωρητικότητα: 4 άτομα, Θέα: Θάλασσα

Καλοκαίρι

Φθινώπορο

Εμβαδόν: 35,5 τμ, Χωρητικότητα: 4 άτομα, Θέα: Θάλασσα

Φθινώπορο

Χειμώνας

Εμβαδόν: 30 τμ, Χωρητικότητα: 2 άτομα, Θέα: Θάλασσα

Χειμώνας

Thalassa

Εμβαδόν: 24 τμ, Χωρητικότητα: 2 άτομα, Θέα: Θάλασσα

Thalassa

Ήλιος

Εμβαδόν: 20 τμ, Χωρητικότητα: 2 άτομα, Θέα: Βουνό & Μερική Θέα Θάλασσα

Ήλιος

Φεγγάρι

Εμβαδόν: 32 τμ, Χωρητικότητα: 4 άτομα, Θέα: Βουνό

Φεγγάρι

Sea Front Villa

Χωρητικότητα: 4 άτομα (ενήλικες: 2), Θέα: Θάλασσα

Sea Front Villa

Εστιατόριο

Εστιατόριο

Το Εστιατόριο; Η Ταβέρνα; Το Ταβερνάκι; Ή μήπως κάτι άλλο; Κάτι τελείως διαφορετικό σαν εμπειρία; Φανταστείτε λοιπόν να κάθεστε σε ένα τραπέζι, στρωμένο με ένα λινό λευκό τραπεζομάντηλο. Μπροστά σας μία υπέροχη σαλάτα, απίθανοι σπιτικοί μεζέδες, ένα καλό κρασί από την κάβα μας κι ένα λαχταριστό φρέσκο ψάρι, πιασμένο το προηγούμενο βράδυ από τις Υδραίικες βάρκες. Τι άλλο να θελήσει κανείς... θα πείτε.

Τι άλλο; Πολλά, αν όλα αυτά συμβαίνουν στις "4 Εποχές"!

Γάμοι & Εκδηλώσεις

Αυτός ο μικρός παράδεισος, είναι ο ιδανικός τόπος για να οργανώσουμε μαζί το πιο σημαντικό πάρτυ της ζωής σας, όπως και να περάσετε έναν αξέχαστο μήνα του μέλιτος στην νυφική μας Σουίτα.

Invitation

Βραβεία

Location

Επικοινωνία

Τ.Θ. 169, 180 40, Ύδρα MH.T.E 0207Κ07010002801
T. +30 22980 53698
F. +30 22980 53646
  • Facebook

Newsletter

Sunset Restaurant World's Top Restaurant with a View!
Η εξαιρετική τοποθεσία που βρίσκεται το εστιατόριο το καθιστά ιδανικό για κάθε είδους δραστηριότητες. Σε εμάς μπορείτε να απολαύσετε από ένα απλό ρομανικό δείπνο η να οργανώσετε την δεξίωση του γάμου σας. Το ειδικευμένο προσωπικό αλλά και η καθημερινή παρουσία του Ιδιοκτήτη Αντωνίου Ράμπια εγγυώνται αρίστη ποιότητα προϊόντων, εξαιρετικές συνταγές και άψογο σέρβις, είτε πρόκειται για δύο άτομα είτε για τετρακόσια. Διαθέτουμε τον τόπο και τον τρόπο να περάσετε μαζί μας αξέχαστες στιγμές στο νησί της Ύδρας.