ΚΡΑΤΗΣΗ

"Τέσσερις Εποχές Ύδρα"Πολυτελείς Σουίτες & Εστιατόριο

Το FOUR SEASONS HYDRA, δημιουργήθηκε με ιδιαίτερη φροντίδα ώστε να μπορεί να παρέχει όλες τις ανέσεις και να καλύπτει τις απαιτήσεις όσων επιθυμούν να ζήσουν αξέχαστες στιγμές στο νησί της Ύδρας.

Σουίτες

Άνοιξη

Άνοιξη

Καλοκαίρι

Καλοκαίρι

Φθινώπορο

Φθινώπορο

Χειμώνας

Χειμώνας

Ήλιος

Ήλιος

Φεγγάρι

Φεγγάρι

Εστιατόριο

Εστιατόριο

Το Εστιατόριο; Η Ταβέρνα; Το Ταβερνάκι; Ή μήπως κάτι άλλο; Κάτι τελείως διαφορετικό σαν εμπειρία; Φανταστείτε λοιπόν να κάθεστε σε ένα τραπέζι, στρωμένο με ένα λινό λευκό τραπεζομάντηλο. Μπροστά σας μία υπέροχη σαλάτα, απίθανοι σπιτικοί μεζέδες, ένα καλό κρασί από την κάβα μας κι ένα λαχταριστό φρέσκο ψάρι, πιασμένο το προηγούμενο βράδυ από τις Υδραίικες βάρκες. Τι άλλο να θελήσει κανείς... θα πείτε.

Τι άλλο; Πολλά, αν όλα αυτά συμβαίνουν στις "4 Εποχές"!

Γάμοι & Εκδηλώσεις

Αυτός ο μικρός παράδεισος, είναι ο ιδανικός τόπος για να οργανώσουμε μαζί το πιο σημαντικό πάρτυ της ζωής σας, όπως και να περάσετε έναν αξέχαστο μήνα του μέλιτος στην νυφική μας Σουίτα.

Invitation

Βραβεία

Hydra Island

Ανάμεσα στο βουνό και τη θάλασσα, λουσμένο στις ζεστές αποχρώσεις των Ελαιόδεντρων και με μοναδική θέα το ηλιοβασίλεμα του νησιού, το ξενοδοχείο FOURSEASONSHYDRA αποτελεί μία από τις ομορφότερες προτάσεις διαμονής από Απρίλιο εως Οκτώβριο.

Location

Επικοινωνία

Τ.Θ. 169, 180 40, Ύδρα MH.T.E 0207Κ07010002801
T. +30 22980 53698
F. +30 22980 53646
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube

Newsletter

Sunset Restaurant World's Top Restaurant with a View!
Η εξαιρετική τοποθεσία που βρίσκεται το εστιατόριο το καθιστά ιδανικό για κάθε είδους δραστηριότητες. Σε εμάς μπορείτε να απολαύσετε από ένα απλό ρομανικό δείπνο η να οργανώσετε την δεξίωση του γάμου σας. Το ειδικευμένο προσωπικό αλλά και η καθημερινή παρουσία του Ιδιοκτήτη Αντωνίου Ράμπια εγγυώνται αρίστη ποιότητα προϊόντων, εξαιρετικές συνταγές και άψογο σέρβις, είτε πρόκειται για δύο άτομα είτε για τετρακόσια. Διαθέτουμε τον τόπο και τον τρόπο να περάσετε μαζί μας αξέχαστες στιγμές στο νησί της Ύδρας.