ΚΡΑΤΗΣΗ

Τοποθεσία

Προβολή Four Seasons Hydra Luxury Suites & Restaurant σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Ανάμεσα στο βουνό και τη θάλασσα, λουσμένο στις ζεστές αποχρώσεις των Ελαιόδεντρων και με μοναδική θέα το ηλιοβασίλεμα του νησιού, το ξενοδοχείο FOUR SEASONS HYDRA αποτελεί μία από τις ομορφότερες προτάσεις διαμονής από Απρίλιο εως Οκτώβριο.

Το αρχοντικό είναι χτισμένο στην παραλία Βλυχού, νότια του λιμανιού της Ύδρας. Η απόσταση είναι περίπου 35 λεπτά με τα πόδια από το λιμάνι ή 5 λεπτά με το θαλάσσιο ταξί.

Πρόσβαση

Εσωτερικές μετακινήσεις μεταξύ Βλυχού και λιμανιού Ύδρας

Για τις μετακινήσεις σας από και προς το λιμάνι της Ύδρας μπορείτε να εξυπηρετείστε από το σκάφος του Four Seasons Hydra με μικρό κόστος 3€ ανά μετακίνηση.

Οδικώς από την Αθήνα

Ξεκινώντας από την Αθήνα οδικώς, η απόσταση είναι περίπου 180 χλμ.
Από την Αττική Οδό βγαίνουμε στην Εθνικής Οδό Αθηνών-Κορίνθου και πηγαίνουμε αριστερά μετά τον Ισθμό της Κορίνθου, προς Επίδαυρο. Από την Επίδαυρο, ακολουθώντας τον καινούριο παραλιακό δρόμο, ο οποίος άνοιξε στις 5 Αυγούστου 2006, φθάνουμε μέσα σε 10 λεπτά στην Καλλονή.

Στη συνέχεια, σε 15 περίπου λεπτά, φθάνουμε από την Καλλονή στον Γαλατά, που βρίσκεται απέναντι από τον Πόρο. Ο δρόμος είναι προέκταση της Εθνικής οδού και αρκετά καλός. Μέχρι τον Γαλατά για τη συνολική διαδρομή με μία μέση ταχύτητα, χρειαζόμαστε περίπου 1 ώρα και 45'.

Στη συνέχεια, ακολουθώντας τον παραλιακό δρόμο, σε μισή ώρα και λιγότερο, βρίσκεστε στο Μετόχι. Το Μετόχι είναι μια περιοχή απέναντι από την Ύδρα, στην οποία υπάρχει χώρος για να αφήσετε το αυτοκίνητό σας και να περάσετε απέναντι στην Ύδρα, καλώντας θαλάσσιο ταξί στα τηλ.:

Από το αεροδρόμιο της Αθήνας

Από το αεροδρόμιο υπάρχουν αρκετοί τρόποι με τους οποίους μπορεί κάποιος να βρεθεί στο λιμάνι του Πειραιά οι οποίοι είναι οι εξής:

  1. Στην έξοδο του Αεροδρομίου υπάρχει το λεωφορείο Χ96 το οποίο έχει ως τελευταία στάση την πλατειά Καραϊσκάκη στο λιμάνι του Πειραιά και κοστίζει γύρω στα τέσσερα ευρώ το άτομο

  2. Με το Μετρό το οποίο ξεκινά από το αεροδρόμιο και καταλήγει στο λιμάνι του Πειραιά με σταθμό μετεπιβίβασης στο σταθμό Μοναστηράκι και κοστίζει γύρω στα 6 ευρώ το άτομο

  3. Τέλος, με ταξί και κοστίζει γύρω στα 30 ευρώ

Από το λιμάνι του Πειραιά

Τα ιπτάμενα δελφίνια αλλά και τα συμβατικά πλοία για Ύδρα αναχωρούν όλα από το λιμάνι του Πειραιά, από την είσοδο Ε8 (μπροστά στον Άγιο Σπυρίδωνα).

Location

Επικοινωνία

Τ.Θ. 169, 180 40, Ύδρα MH.T.E 0207Κ07010002801
T. +30 22980 53698
F. +30 22980 53646
  • Facebook

Newsletter