ΚΡΑΤΗΣΗ

Γάμοι & Εκδηλώσεις

Το ξενοδοχείο Four Seasons Hydra βρίσκεται στις Πλάκες Βλυχού, σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα και περικυκλωμένο από κήπους γεμάτους λουλούδια και ελαιώνες. Αυτός ο μικρός παράδεισος, είναι ο ιδανικός τόπος για να οργανώσουμε μαζί το πιο σημαντικό πάρτυ της ζωής σας, ακόμη και για να τελέσετε το μυστήριο του γάμου σας, αφού σε πολύ κοντινή απόσταση υπάρχουν ρομαντικά εκκλησάκια, όπως και να περάσετε έναν αξέχαστο μήνα του μέλιτος στην νυφική μας  Σουίτα.

Επίσης λόγω της θέσης του ξενοδοχείου, στο Four Seasons Hydra διοργανώνονται οι πιο άψογες εκδηλώσεις στην Ύδρα όπου τα αγαθά, η άνεση και η εξυπηρέτηση, σε συνδυασμό με την προσοχή στη λεπτομέρεια, παρέχουν ένα περιβάλλον που είναι διακριτικό, λιτό και πολυτελές μαζί,  και όσο επίσημο ή ανεπίσημο εσείς επιθυμείτε.

Κατόπιν ζήτησης αναλαμβάνουμε για σας λεπτομέρειες όπως:

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ετοιμάσουμε μία πρόταση με βάση τις ανάγκες σας.

   

Hydra Island

Ανάμεσα στο βουνό και τη θάλασσα, λουσμένο στις ζεστές αποχρώσεις των Ελαιόδεντρων και με μοναδική θέα το ηλιοβασίλεμα του νησιού, το ξενοδοχείο FOURSEASONSHYDRA αποτελεί μία από τις ομορφότερες προτάσεις διαμονής από Απρίλιο εως Οκτώβριο.

Location

Επικοινωνία

Τ.Θ. 169, 180 40, Ύδρα MH.T.E 0207Κ07010002801
T. +30 22980 53698
F. +30 22980 53646
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube

Newsletter