ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Λειτουργώντας ως το εστιατόριο του Four Seasons Hydra από το 2005, η Ταβέρνα της Τασίας προσφέρει μια αυθεντική γαστρονομική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε, όταν βρίσκεστε στην Ύδρα.

Η τοποθεσία του εστιατορίου δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη: Ανάμεσα στα πεύκα, μέσα στην ευχάριστη σκιά της παραδοσιακής αιγαιοπελαγίτικης πέργκολας, και σε ένα υπερυψωμένο σημείο δίπλα ακριβώς από την όμορφη παραλία. Η Ταβέρνα της Τασίας χρόνια τώρα προσφέρει στους επισκέπτες του ξενοδοχείου εξαιρετικό πρωινό, γεύμα και δείπνο. Το εστιατόριο είναι επίσης ανοιχτό – και δημοφιλές – και στο κοινό εκτός ξενοδοχείου.

Πίσω από τις αυθεντικές γεύσεις των εξαιρετικών πιάτων της τοπικής ελληνικής κουζίνας του εστιατορίου, βρίσκεται το ταλέντο και οι συνταγές της Αναστασίας “Τασίας” Ράμπια, μιας από τις τελευταίες μεγάλες μαγείρισσες του νησιού.

Η ταλαντούχα ομάδα μας στην κουζίνα του εστιατορίου δημιουργεί επίσης υπέροχα πιάτα ζυμαρικών, σαλάτες με φρέσκα υλικά και ορεκτικά, ξεχωριστά πιάτα με κρέας και άλλα πολλά. Οι έμπειροι σερβιτόροι μας μπορούν να σας προτείνουν το πιο φρέσκο ψάρι, πάντοτε από τους τοπικούς ψαράδες της Ύδρας, και ένα εξαιρετικό ελληνικό κρασί για να το συνοδεύσετε.

Μπορείτε να βρείτε κριτικές για το εστιατόριο σε αυτόν τον σύνδεσμο.

  • Λειτουργία: 1 Απριλίου - 31 Οκτωβρίου
  • Πρωινό: 8πμ - 12μμ
  • Ώρες λειτουργίας: 12μμ - Μεσάνυχτα
  • Μενού: φρέσκο ψάρι, θαλασσινά και παραδοσιακά Ελληνικά πιάτα
  • Λίστα κρασιών: Περιεκτική λίστα κρασιών
Back to top