ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η Ύδρα είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα μέρη στη γη που ξεχωρίζουν εύκολα. Είναι σχετικά κοντά στην Αθήνα, αλλά ταυτόχρονα χαρακτηρίζεται από μια χαλαρή ατμόσφαιρα που είναι δύσκολο να βρείτε οπουδήποτε αλλού.

Η Ύδρα είναι ένα νησί χωρίς αυτοκίνητα, που σημαίνει ότι τα μόνα μέσα μεταφοράς είναι τα γαϊδουράκια και τα θαλάσσια ταξί και, φυσικά, τα πόδια σας. Έχει επίσης μια πλούσια ναυτική παράδοση που έχει φέρει πλούτο στο νησί στο πέρασμα των χρόνων. Η Ύδρα είναι το αγαπημένο μέρος πολλών καλλιτεχνών, όπως ίσχυε για τον αείμνηστο μεγάλο ποιητή και τραγουδιστή Leonard Cohen, που έζησε στο νησί για πολλά χρόνια.

Το ξενοδοχείο Four Seasons Hydra βρίσκεται στην παραλία Βλυχού, νότια του λιμανιού της Ύδρας. Βρίσκεται ανάμεσα στο βουνό και τη θάλασσα και πλημμυρίζει από τις θερμές αποχρώσεις των ελαιόδεντρων. Το ξενοδοχείο προσφέρει μαγευτική θέα στο ηλιοβασίλεμα του νησιού και αποτελεί κορυφαία επιλογή διαμονής από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο.

  • Τοποθεσία: Παραλία Βλυχού
  • Απόσταση από το λιμάνι: 35 λεπτά με τα πόδια από το λιμάνι ή 5 λεπτά με θαλάσσιο ταξί

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Για να φτάσετε από το λιμάνι της Ύδρας στο Four Seasons Hydra και αντίστροφα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα σκάφη μας, τα οποία είναι δωρεάν για τους ενοίκους το ξενοδοχείου. Η χωρητικότητα των σκαφών είναι 8 άτομα, και μπορείτε να τα βρείτε μπροστά από το καμπαναριό.

Για να φτάσετε στην Ύδρα από την Αθήνα με αυτοκίνητο, μετά από περίπου 2 ώρες με το αυτοκίνητο, φτάνετε στο Μετόχι, ένα χωριό απέναντι από την Ύδρα, όπου μπορείτε να αφήσετε το αυτοκίνητό σας και να περάσετε στην Ύδρα με πλοίο ή να καλέσετε ταξί στους αριθμούς τηλεφώνου +30 22980 53690 (κέντρο ταξί) ή +30 22980 52279 (λιμενική αστυνομία).

Για να φτάσετε στην Ύδρα από το λιμάνι του Πειραιά, μπορείτε να πάρετε το ιπτάμενο δελφίνι ή το πλοίο, με όλα να αναχωρούν από την πύλη Ε8 (μπροστά από την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα). Για να φτάσετε από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς το λιμάνι του Πειραιά, μπορείτε να πάρετε το μετρό (μπλε γραμμή, αλλαγή στην πράσινη γραμμή στο σταθμό Μοναστηράκι) ή το λεωφορείο αρ. X96, ή ταξί.

Back to top