ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ταξιδέψτε πάνω στο κύμα προς το ηλιοβασίλεμα με τον “Απηλιώτη”, το ξύλινο καΐκι των 3 καμπίνων του Four Seasons Hydra. Το σκάφος μπορεί να φιλοξενήσει 12 άτομα στο κατάστρωμα και 6 άτομα στις καμπίνες του.

Ο Απηλιώτης δημιουργήθηκε σύμφωνα με τα πρότυπα της πλούσιας ναυτικής παράδοσης του νησιού ως παραδοσιακός Υδραϊκός βαρκαλάς. Το καΐκι επιτρέπει στους καλεσμένους μας, και σε όλους όσους είναι περιπετειώδεις ή ρομαντικοί, και θέλουν να εξερευνήσουν τις μαγευτικές παραλίες στην Ύδρα και την γύρω περιοχή, να ζήσουν μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες.

  • Καμπίνες: 3
  • Επιβάτες καταστρώματος: Έως 12
  • Επιβάτες καμπίνας: Έως 6

ΠΑΚΕΤΑ

Ημερήσια Κρουαζιέρα

Μετά από ένα πλούσιο πρωινό δίπλα στην όμορφη θάλασσα της Ύδρας, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τον να την εξερευνήσετε. Η ημερήσια κρουαζιέρα μας ξεκινά στις 11 πμ και σας μεταφέρει σε όλα τα πανέμορφα μικρά νησάκια και τις παραλίες που μπορείτε να δείτε - ή δεν μπορείτε να δείτε - στη θαυμάσια θαλάσσια περιοχή μεταξύ της Ύδρας και της Πελοποννήσου, του Δοκού, και της πιο ανεξερεύνητης νότιας ακτής του νησιού. Μια μέρα ανακάλυψης και χαλάρωσης είναι όλη δική σας για να την απολαύσετε. Η κρουαζιέρα διαρκεί 7 ώρες και η τιμή είναι για 2 έως 4 άτομα, ενώ μέχρι 8 άτομα μπορούν να επιβιβαστούν στο σκάφος με επιπλέον χρέωση.

Κρουαζιέρα στο Ηλιοβασίλεμα

Απολαύστε με στυλ το ηλιοβασίλεμα της Ύδρας, ένα από τα πιο ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα της Ελλάδας.
Η Κρουαζιέρα στο Ηλιοβασίλεμα θα σας ταξιδέψει γύρω από τις ακτές της Ύδρας, όπου μπορείτε να δείτε την όμορφη πρωτεύουσα του νησιού από τη θάλασσα, και τον ήλιο να δύει πίσω από τα βουνά της Πελοποννήσου. Πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία που θα θυμάστε για μια ζωή. Η κρουαζιέρα διαρκεί 2 ώρες και η τιμή είναι για 2 έως 4 άτομα, ενώ μέχρι 8 άτομα μπορούν να επιβιβαστούν στο σκάφος με επιπλέον χρέωση.

Συμπληρώστε την φόρμα

ΒΙΝΤΕΟ

Back to top