ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ταξιδέψτε πάνω στο κύμα προς το ηλιοβασίλεμα με τον “Απηλιώτη”, το ξύλινο καΐκι των 2 καμπίνων του Four Seasons Hydra. Το σκάφος μπορεί να φιλοξενήσει 8 άτομα στο κατάστρωμα και 4 άτομα στις καμπίνες του.

Ο Απηλιώτης δημιουργήθηκε σύμφωνα με τα πρότυπα της πλούσιας ναυτικής παράδοσης του νησιού ως παραδοσιακός Υδραϊκός βαρκαλάς. Το καΐκι επιτρέπει στους καλεσμένους μας, και σε όλους όσους είναι περιπετειώδεις ή ρομαντικοί, και θέλουν να εξερευνήσουν τις μαγευτικές παραλίες στην Ύδρα και την γύρω περιοχή, να ζήσουν μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες.

  • Καμπίνες: 2
  • Επιβάτες καταστρώματος: Έως 8
  • Επιβάτες καμπίνας: Έως 4
  • Απαγορεύονται παιδιά: κάτω των 15 ετών

ΠΑΚΕΤΑ

Ημερήσια Κρουαζιέρα – Γύρος της Ύδρας

Μετά από ένα πλούσιο πρωινό δίπλα στην όμορφη θάλασσα της Ύδρας, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να την εξερευνήσετε. Η ημερήσια κρουαζιέρα μας ξεκινά στις 11 το πρωί, διαρκεί 8 ώρες και κάνει τον γύρο της Ύδρας, περνώντας μπροστά από όλες τις ακτές του νησιού για να καταλήξει στο σημείο εκκίνησης κατά τη δύση του ήλιου. Μπορείτε να επιλέξετε κάποια από τις πανέμορφες παρθένες παραλίες της Ύδρας για να απολαύσετε το μπάνιο σας και να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης στο κατάστρωμα.

Τιμή: 2000.00 ευρώ έως 4 άτομα, +150.00 ευρώ για κάθε επιπλέον άτομο.

Στην τιμή περιλαμβάνονται μεσημεριανό γεύμα από επιλεγμένα πιάτα του εστιατορίου μας, κρασί, μπύρες, αναψυκτικά, νερό και φρούτα εποχής.

Κρουαζιέρα στο Ηλιοβασίλεμα

Απολαύστε με στυλ το ηλιοβασίλεμα της Ύδρας, ένα από τα πιο ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα της Ελλάδας.
Η Κρουαζιέρα στο Ηλιοβασίλεμα θα σας ταξιδέψει στη βορειοδυτική ακτή της Ύδρας, όπου μπορείτε να δείτε την όμορφη πρωτεύουσα του νησιού από τη θάλασσα, και τον ήλιο να δύει πίσω από τα βουνά της Πελοποννήσου. Πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία που θα θυμάστε για μια ζωή. Η κρουαζιέρα ξεκινά στις 7:30 το βράδυ και διαρκεί 2 ώρες.

Τιμή: 800.00 ευρώ έως 4 άτομα, +100.00 ευρώ για κάθε επιπλέον άτομο.

Στην τιμή περιλαμβάνονται κρασί, μπύρες, αναψυκτικά, νερό και φρούτα εποχής

Ημι-ημερήσια ΚρουαζιέραΔοκός

Σε ένα εκτυφλωτικό πέρασμα του Αργοσαρωνικού, ανάμεσα στην Ερμιόνη, την Ύδρα και τις Σπέτσες βρίσκεται ένα μικρό κόσμημα, ο Δοκός, ένα νησάκι σκέτο αριστούργημα. Η Απεροπία όπως ήταν το όνομα της νησίδας στην αρχαιότητα έχει 17 μόνιμους κατοίκους και κρύβει στα νερά της το αρχαιότερο ναυάγιο της Μεσογείου. Η ημι-ημερήσια κρουαζιέρα μας σας δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε αυτό μυστηριώδες νησί και να απολαύσετε το κολύμπι στις παρθένες ακτές του. Η κρουαζιέρα ξεκινά από τις 11 το πρωί και διαρκεί 4 ώρες.

Τιμή: 1200.00 ευρώ έως 4 άτομα + 150.00 ευρώ για κάθε επιπλέον άτομο.

Στην τιμή περιλαμβάνονται μεσημεριανό γεύμα από επιλεγμένα πιάτα του εστιατορίου μας, κρασί, μπύρες, αναψυκτικά, νερό και φρούτα εποχής.

Συμπληρώστε την φόρμα

    VIDEO

    Back to top